Söndagfeeling en lördag

Idag tog vi det lugnt hela förmiddagen. Så himla kallt och grått ute att inte ens katten ville ut i morse.. så vi lekte inne och åt frukost länge. Vi byggde en rymdraket i sängen av alla våra kuddar och myste i soffan framför barnprogram innan det var dags att sova middag.

Efter lunch hade Kristoffer några ärenden att göra i Liljeholmens galleria så då packade vi ihop lilla familjen och tog bussen dit. Ines hittade lite gammalt bröd i en påse innan vi åkte som hon tyckte att vi skulle ta med o ge till ankorna- sagt och gjort.

Det blev en mysig mini-utflykts-promenad ner till sjön Trekanten och ankorna fick lite bröd, ungen var supernöjd och rankade aktiviteten: "att mata ankorna var jätte coolt mamma"

Efter de höll vi typ på att frysa ihjäl, eller inte Ines för hon hade sin nya overall hon fått av farmor på sig, men hon fick iaf leka på den lilla lekplatsen inne i gallerian medan jag fick dricka mitt livs dyraste lillla cappuccino (37kr för en liten med enkel shot!) - tyvärr inte lika gott som de kostade- medan K gjorde sina ärenden, sen blev de en sväng på Ica för att sedan åka hem. En lördag med riktig söndagfeeling helt enkelt!

Kommentera här: