Söndagsutflykt.

Idag gjorde vi en utflykt till Hagaparken- jag, kärleken och våra vänner med deras dotter. Blev en liten promenad runt slottet, stannade till och lapade i oss lite vintersol, fika i "koppartälten" och sedan besök på "Fjärilshuset" för att kolla (såklart) på fjärilarna med mest den nya "attraktionen": hajarna!


Fika i Koppartälten.


Vandring i regnskogen, Fjärilshuset.-vart är hajarna?

- dumdum dumdum dumdum...

Sen hittade vi Nemo...

Annandag jul i Totebo

Annandag jul firades även den hos farmor i Totebo med resten av släkten som inte fick plats dagen innan (juldagen). Farbror och faster, kusiner och kusinbarn...17 stycken var vi sammanlagt som pratade och drack kaffe, sörpla julmust, åt sju sortera kakor och lussekatter i skenet av elektriska ljus från julgranen. Myspys!

- hej från Småland!

Juldagen

Som alla år och även detta år åker vi ner till farmor i Totebo för juldagsmiddag med med pappas sida av släkten. Mat och mat och mera mat serveras och lite efterrätt och fika, julklappar byts och en uppdatering om vad som hänt i byn sedan förra julen gås igenom. Och nu sitter vi och är mätta, belåtna och lite trötta framför tvn och inväntar kvällskaffet... Och kanske några lussebullar. Så kort och gott: här behöver man inte gå hungrig^^