Älskling fyller 30år idag.Älskling fyller 30år idag och såklart ska det firas ordentlig. Bokade in farmor som barnvakt och drog med mig min käresta till Centralbadet för relaxdag med bad,bast och lunch. Allt var en överraskning så han visste inget förens vi var framme. Dagen började med att jag gjorde frukost och tog hand om Ines så Kristoffer fick sovmorgon. Sedan gick vi in och sjöng för jubilaren. Käkade amerikanska pannkakor i köket då det plingade på dörren och farmor tittade in, sedan berättade jag för K att han skulle klä på sig. Lite chokad fick han en karta i handen och en vägbeskrivning som han skulle följa. Vi tog tunnelbana in till Hötorget och på tunnelbanan fick han nästa ledtråd som var hans egna badbyxor inslagna i ett paket. Sen kom vi fram och han fattade!
Vi hade helt klart en himla mysig dag på Centralbadet. Efter det kom vi hem och myste vidare med kaffe och tårta med farmor. Nu blir det en lugn kväll i soffan och imorgon kommer familjen för att fira honom ytterligare. Jag ska baka prins(ess) tårta!

Och nästa lördag blir det kompiskalas med middag för 25pers på "Calexico" och sedan karaoke natten lång.

Kort sagt: man fyller ju bara 30 år en gång!

en dåres försvartal.

Oj oj oj nu var det länge sedan jag skrev här i bloggen. jisses vad livet kommer emellan ibland alltså.
jag finns på instagram, där jag uppdaterar mer ofta än här på bloggen: armandarockstrom (heter jag där).
jag tänkte iallafall slänga ihop en lite en sammanfattning av livet fram tills nu:
 
Bebis: Nu är Ines snart 10 månader tiden går fort. en månad längre ute i vida värden än hon varit inne i min mage. Det är fart på henne. Kryper runt i raketfart och ställer sig upp mot diverse föremål. Lilla loppan. Hon käkar (köpe) barnmat men helst mjölkersättning. Favoriten är "pastagratäng med skinka & ost" och katrinplommon/päron puré. Ines älskar att träffa andra barn och leka på öppnaförskolan. hon älskar och att jaga vår (stackars) katt Charlie och bli buren av sina föräldrar. hon skiner upp som en sol när farmor och mormor kommer på besök, älskar skäggiga män och personer med glasögon men blir väldigt rädd för vithåriga äldre män och ljudet av bakplåtspapper och dammsugaren.
Miranda: jag mår bra. jag har börjat plugga igen. stockholms universitet, förskollärareprogrammet, termin 3. jag var himla nervös innan jag började över att klassen skulle va super tajta och jag skulle bli ensam. men jag blev himla välkommen och hamnade snabbt i ett sammanhang. snart ska jag ut på VFU (praktik) igen- fast på ny förskola. ska också bli kul. just nu läser vi om natur och hållarutveckling. Jag har klippt håret och färgat också, men det är bara en parentes...
 
Kristoffer: lika fin som vanligt. pappaledig och världens bästa person <3
 
 
 
Hemmet: målat om köket. ska börja byta våra lampknappar för de är veeeeerkligen super skabbiga. typ rökgula har vi upptäckt.
 
 
 
Övrigt: min syster har tagit sin kandidatexamen - sjukgymnast. och hon har även fått jobb på ett av sveriges största sjukhus!
 
Kalasbrunch för världens bästa syster.
 
 
slut på uppdateringen. tack och förlåt.