Tandfeen har kommit.Hej jag heter Ines och jag har fått min första tand. En liten tagg som knappt syns men den finns där i underkäken till höger ändå. 

Och oj vad den lilla tanden kliar och skaver tycker Ines. Usch och fy, himla mycket gnäll och gråt. Men annars är det bra. 

Jag gör min sista tid som mammaledig nu, i mitten av januari ska jag tillbaka till universitetet och förskollärarprogammen. Kristoffer ska va pappaledig fram till sommaren. Det ska bli både kul och lite tråkig. Nu börjar ju liksom Ines leka mer och inte bara va en liten limpa man bär runt på armen hela dagarna.

Nu är lussebullarna klara här i ugnen. Vi hörs.

Christmas feeling?Var precis nere i källaren och plockade upp alla julgrejerna. Måste ju kolla så att vi har allt en behöver för att välkomna 1a advent på söndag. Liksom Ines första jul måste ju vara något extra, ,.även om hon troligen inte kommer att komma ihåg den. Men endå- ändå myyyyysigt! 

.

Igår var Ines och jag på öppnaförskolan i Liljeholmen med föräldragruppen vi träffar varje onsdag. Hon (och såklart de andra bebisarna) fick möjligheten att stämpla av sina fötter och händer i playdoh som de sedan skulle hälla gips i. Idag fick vi hämta tavlan och titta vad fint det blev:❤️