Valborg.Valborg alltså. Nej i år blev de varken studensång eller brasa utan jobb med eventföretaget Zilloman i Järvstaden, ansiktsmålning stod på schemat. Det var trevligt men nu är jag trött, sitter på tvärbana på väg hem nu va 7 timmar senare... 
Nu ska jag hem och landa, packa om, duscha, pussa på sovande sambo och hoppas på att ungen vill sova hela natten- sen upp med tuppen för jobb på sats mini. 

Mvh// hon som inte har något sommarjobb och försöker spara ihop pengar så hon kan var ledig med familjen med gott samvete o ha pengar att leva för...

FamiljedagIgår bestämde vi oss för att ta en riktig familjedag med picknick och mys på Skansen hela dagen lång. Vi kollade på trötta björnar och ett sovande lodjur, spexigt sälar och världens gulligaste sengångarbebisar.

Det var verkligen behövligt med att bara få umgås vi familjen. Känns som om livet just nu för mig bara är en massa måsten, att plugga och jobba extra, så att bara ta en paus som igår och lägga ner mobilen och fokusera på det som är viktigast var nödvändigt.

Ungen njöt i fulla drag❤️


Ines 1års kalas i bilder.


Buffé uppdukad i köket. Allt är såklart hembakat. Mim mamma och jag stod i köket hela fredagkvällen ska jag tillägga. Det blev tillslut tre sorters paj, bröd med diverse pålägg, tårta, kardemumma bullar, chokladbollar och kokostoppar doppade i choklad. Till det serverades kaffe, te, saft och olika sorters mineralvatten.
Så himla trevligt, mysigt och alldeles underbart. Familj, släkt och vänner samlade under ett och samma tak. Vi tänkte ju vara ute på gården men vädret ville inte riktigt som vi, men det gick bra att vara inne ändå. Våra gäster löste av varandra hela dagen, en in en ut, med första sällskapet som anlände vid 12 och sista sällskapet lämnades oss strax efter 19.00. Så ska en 1 års dag firas! 

Nu ska vi ta det lugt här hemma, födelsedagsbarnet ska sova men har i detta nu svårt att komma till ro. Hennes föräldrar däremot kan nog somna på stubben men vi ska försöka vara vakna en liiiite stund till och kolla på någon serie, om vi inte somnar i soffan båda två.

🌸