3/4-2010

Ibland blir man bara sa himla glad. detta laste jag precis pa facebook:


Type:
Start Time:
Saturday, April 3, 2010 at 4:10pm
End Time:
Sunday, April 4, 2010 at 3:10am
Location:
Hemma hos Malin och Micke
Street:
Nelinsgatan 16
City/Town:
Norrköping, Sweden
 

"Miranda kommer äntligen hem från Thailand och så passande att det är påsk just då.En homecomingfest med påsktema är vad som gäller.Ta med ägg, vattenfärg, penslar, sopkvast, en svart katt, påsksnaps, snacks och påskkort. You name it, allt med påsk och fest att göra...De vänner som ni får bjuda in är de som känner Miranda och är glada över att hon är hemma igen!Ett plus är ju att de inte slår sönder lägenheten också...Be there or be square! "

Fina, gulliga Malin!! Hon har en fest for mej (o alla paskkarringar dar ute). Sa galet kul det kommer att bli!!!Har sitter man alltsa i Thailnad med sex dagar kvar i paradiset o langtar hem lite.. Menmen, nu ska jag njuta lite mer av solnedgangen,stranden o kanske ta mej en drink och bara ha det gott! see you.

Thailand - kho Pan Gang...

...Ensam pa Kho pan Gang, sa kan det ga ibland.. ganska fa internet cafeer sa detta ar uppdateringen for nu.. vadret ar fint men sjukt varmt, spenderar dagarna i skuggan med en bok o mina tankar, vattnet ar turkosblatt och aven det varmt. Jag bor i en bungalo pa stranden med massa spindlar och odlor och kryp.valdigt idylliskt... skulle egentligen ha en reskampart men han var dum i huvet och inte alls sa nice som jag trodde sa vi har splittat pa oss. Nu ska jag ut o kopa lite toapapper och juice. har pratar vi inte service alls. har inte ens ett tacke eller toapapper. man far fixa det mesta... men det kanns lugnt enda.. kanske skulle ta o lara mej att kora moppe.. se lite av on? vi far se, 1 april kommer jag hem iallafall... hoppas jag. puss pa er alla <3

visste du...?

I ur och skur står han där i sin ensamhet utanför kiosker och affärer. Men i vår är det slut på singellivet för GB:s kända symbol ”Clovve”. Den 16 maj gifter han sig under pompa och ståt med sin ”Clovina”.

– Han har varit singel länge och det var dags att binda sig, säger Fredrik Larsson, marknadsdirektör på GB till Dagens Media.

Bröllopet kommer att äga rum på Liseberg, och för att ge sina symboler mer liv sparar GB inte på krutet.

– Vi ska ha vigselförrättare och Lisebergskaninen kommer såklart att vara best man, säger Fredrik Larsson.

Artister som Erik Grönwall och Amy Diamond kommer också att uppträda för att hylla det glassiga brudparet. Hela spektaklet följs upp av en satsning på bröllopsglassar och kortfilmer för webb-tv, som kommer att sändas på kanal5.se.

Inte helt oväntat heter GB: s nya glass för i år – Bröllopsstrut.