Gravid med andra barnet vecka 26 (25+5)

Tänkte bara titta in och säga hej- det är mycket att stå i denna vecka. Med skolstart på torsdag och allt vad det innebär både för mig personligen och familjen.

Ikväll har lilla kotten disco i magen och jag är något så jävulskt trött i kroppen. Är för sjutton alltid trött, men alltså kroppen är helt slut. Hur som jag kan inte fatta inte att bäbis ska stanna kvar 99 dagar till om han nu kommer på utsatt tid, det kan ju bli en december bebis också.... To be continue som man säger

- men liksom 99 dagar det känns mycket. Fast å andra sidan inte alls mycket om en tänker i veckor typ 13 veckor kvar till bf... Äsch, jag längtar efter att ha honom på utsidan och längtar efter att få må bra i kroppen. Kunna leka med Ines och röra mig obehindrat och sova utan att behöva kämpa så mycket ...visst jag fattar att bebisar inte sover hela nätterna men det är iallafall ingen som sparkar mig på kissblåsan eller indirekt gör så jag får kramp/domningar i händerna eller ont i ryggen iaf.

Nog med klagomur för idag- ny dag imorgon hörni. Sista dagen som "fri" sedan är jag student igen..

Helg med mor på besök

Då blev det efterlängtad helg och min mamma kom igår. Fredagsmys och middag igår och idag fick mannen och jag sovmorgon och Ines fick leka med sin favorit person hela morgonen

Ines visar mormor ett nytt spel på ipaden

Sedan gick min man och Ines ut för att sparka boll i solen och för mig och mamma väntade en lite utflykt in till söder med fika på "älskade traditioner"- ett café som andas 50tal som jag velat testa i evigheter men aldrig fått tillfälle. Så idag passade vi på och det var värt det- så mysigt och gott (trots att vår våffelbeställning slarvats bort och vi fick vänta 1 timme på två våfflor med hallonsylt). Sedan hittade jag ett underbart halsband som jag köpte!! Känner mig så fin nu med de om halsen - sen åkte vi hem och bytte av mannen som skulle iväg och rösta med sin familj i amerikanska valet (han har ju amerikans medborgarskap) - hejja Hillary!

Våfflor värda att vänta på

Mamma lagar mat i detta nu, dottern o ja kollar "roboten rob" på SVT play och myser med lördagsgodis, så mysigt att ha vardagsrum och kök i samma rum! Och snart kommer Ines moster och kille för att käka middag med oss- myyyyys! Älskar familjehelger- även om mannen inte närvarar idag.

Trött mamma med fint halsband. På berlockerna står mina älsklingars första bokstav

Dockskåpet

Dockskåpet i sin helhet
Smygkik in i sovrummet
Sovrum
Närbild sovrum
Balkong
Smygkik in i vardagsrum och barnens rum
Vardagsrum
Barnensrum
Hallen
Närbild hall
Närbild på akvariumet
Närbild badrum
Badrum
Kök
Kök