Det stora blåa varuhuset.


Idag var det dags för Ines första besök på IKEA. Och vilken exemplarisk liten bebis hon är, låg bara där i vagnen och sov hela tiden medan hennes pappa och jag gick runt i flera timmar och tittade på allt från stekpannor, balkongparasoll och köksinredning till bäddsett, frotéservetter och duschkorgar. Hon vaknade till och ville äta, ville ha blöjan bytt, sen somnade hon om när hon var nöjd igen. Vaknade och åt igen (amning i uppbyggd "utomhusmiljön" -check!) och sen sov hon som en stock tills vi kom hem. Vilken litet gull alltså, känner mig väldig stolt över min fina lilla lugna tjej! 
FestivalbabyEftersom det inte blir någon festival för oss i år byggde vi (jag) ett tält hemma i soffan istället. Ines sover som en stock i det och har gjort i omgångar idag! KORS-I-TAKET!!! Tror faktiskt aldrig hon sovit så gott här hemma dagtid, ofta sover hon enbart i vagnen (på promenad) om dagarna.

Så vår dag idag har handlat om att hon legat i sitt tält o njutit och jag druckit kaffe, ätit choklad, lyssnat på musik o kollar lite dokumentärer på SVTplay. Ammat lite emellanåt, bytt blöjan och sen har ungen somnat om, har vart uppe lite och somnat igen,. Halleluja! ...och jag hinner tillomed att plocka lite i lägenheten. Bra fredag!

Ines KaninesInes fick ett nytt gosedjur/snuttefilt idag och den verkar redan vara en favorit. Hon har redan myst och smakat på den. Gosedjuret är av märket "Dinglisar" och jag har velat köpa ett till henne enda sedan hon bara var ett litet frö i min mage. Så nu gjorde jag slag i saken och köpte en från "barnbutiken" och de blev passande nog en Kanin-dinglis, "Kan-ines"❤️