I´m feeling hot hot hot!

  
Gårdagens utstyrsell: Linne H&M, kjol Monkï, tights Gina Tricot och min nyköpta väska ,också den från samma butik!

Idag har jag legat inne och tyckt synd om mej själv hela dagen... Var nämligen iväg och solade på en salong här i Norrköping igår. Jag har gjort det några gånger innan så jag är van vid det, tycker det är lite skönt och så är jag ju vit som ett lakan. (Min foundation heter "Milk" och mitt puder heter "Helsinki" räkna ut min hudfär efter det..?!) Iallafall...saken är den att de hade ett nytt "supersolarie" som biträdet tyckte jag skulle testa. Sagt och gjort så följde jag hennes rekomendation. Big No No! Nu är jag helt super varm, bränd och röd som en kräfta. Fy vad jag skäms!!inte brun och sexig alltså. Jag känner mej bara röd och skamsen. *StAcKaRs MeJ, AjaJAj*

Da-gens-vi-sa:
albumet The Milk-Eyed Mender, låten "Bridges and Ballons" av Joanna Newsom.

Grattis Julia 19år!!!


Kladdkakan som jag utsmyckade dagen till ära.

Idag fyller mitt lilla skrutt till sysyter 19år. Kan inte riktigt fatta att jag har haft henne såå länge? Iallafall....Vi hade ett litet trevligt fikakalas tillsammans med pappa,kusinera ,farbror och fru för att fira henne och självklart födelsedagssång. Ikväll ska hon ut och dansa, jag stannar nog hemma o chillar... jag känner mej rätt fuckad i huvet om jag ska vara ärlig, och det ska man vara!

Jag är faktist hemma hos min mamma i Norrköping. Kom hit i torsdags eftermiddag och ska stanna ett tag, det känns bara bra... Har en del grejer att ordna upp och de är skönt att göra på hemmaplan.


Dagens outfitta:
Tubtopp H&M, Kjol och bälte från mammas garderob, strumpbyxor H&M
och diverse halsband hittade runt om i mina "smyckesgömmor".

Da-gens-vi-sa: Robyn och låten "Konichiwa Bitches"

you could've told me before -

"...Never get so attached to a poem
you forget truth that lacks lyricism;
never draw so close to the heat
that you forget that you must eat..."

Johanna Newsom "En gallop"