I ♥ Grey's AnatomyNu är det dags, Grey's Anatomy kl 21.00 kanal 5!!!
Sitter här och har bullat upp med juice, vindruvor och lite Brio framför tv'n, myyyys.

För övrigt blev det lite fynd under min second handrunda. En ny "porrig" orange sammetslampskärm med fransar^^, "lamppinne" i typ guldfärg och lite ljusstakar till mitt köksbord. Sen hämtade jag mina krukväxter hemma hos morsan och så åkte vi o åt middag på MAX hamburgerestaurang.

20090930


Min frukost idag... lite cheerios,fil, smörgås med skinka och apelsin juice.
Efter det satt jag på mej mitt nyupphittade röda läppstift från NIVEA (nr 25).. och lite annat som kläder och "underlagssmink" och sånt som man kan behöva en onsdag.

 

 
Snart ska jag iväg o rota på lite secon handbutiker i stan. Letar efter en vinterjacka allra mest men sen skulle de vara grymt att hitta en lampa också. En sån lite porrig med sammet och fransar osånt...fattar ni^^
 Så här ser dagens outfit ut, lite suddig men så kan det bli ibland..
 Jag har på mej ett par avklippta gammla levi's 501, strumbyxor från H&M devided, T-shirt NEW Weekday och min långa svart väst från samma ställe.

Och denna morgon har jag lyssnat mest på Just Jack All Night Cinema (2009).
- Ha en fin dag!

20090929

Idag har jag varit hos frissan nästan hela dagen... Nyfärgad och nyklippt sitter jag nu i min soffa och väntar på att Sanna ska sluta jobba (på Vildmarkshotellet) för att istället komma hit o leka med mej^^ Förutom att jag blev rätt fin i håret (för en gång skull) även om det inte riktigt blev som jag tänkte.. hade tänkt mej lite beachkänsla typ som L.C i the hills ,brun-blond-blek..fattar ni?!Annars har jag inte så mycket att berätta... Jag är FETT oroad att jag inte har något jobb än, och inte fått någon form av respons på mina cv-utskick. Fuck it! skulle man kunna säga. Men de gör jag inte, för jag sa bannemej ha ett jobb senast nästa vecka för såhär arbetslös kan ja inte vara länge till, då går jag under både som människa och ekonomiskt ska jag säga.


Whitney Port, Heidi Montaq, Audrina Patridqe och Lauren Conrad.