"Whatchu gonna do with your life?"


Sandra, Edsviken 2009

Idag har jag  jobbat som vanligt några timmar på restaurangen, gillar verkligen det stället! Sen ringde Hemköp och jag fick mitt schema, äntligen...har varit lite nervös eftersom jag inte jobbat nånting sedan sist! Efter de lilla samtalet träffa jag fina Sandra ( som jag fika med igår också) utanför hennes favvoställe on earth The Body Shop...? Vi tog oss ut till Mörby centrum med tuben, köpte lite päron på Hemköp och gick den lilla biten hem till mej för att checka in mitt hus b.la. Idag var de också så himmla fint väder ute (sol och nästan vindstilla, men kallt såklart) så vi bestämde oss snart för att det skulle vara perfekt att ta en sväng o se omgivningarna lite... Sagt o gjort, vi tog oss en lång prommenad runt Klingstad och ner till Edsviken. Satte oss på en brygga i solen och talade om livets mysterier... Helt plötsligt från ingen stans..TUUUT!!! *what the fuck liksom?!!* och sedan en gång till TUUUT!!!! Tre killar typ 25 års åldern stiger ur bilden härmar våra fnitter (som inte var riktade åt dem) och bestämmer sig för att gå ut på den bryggan vi sitter på och dessutom går de tre pojkarna emellan oss, så vi är tvunga att maka plats åt dem! Till saken hör att de på nått märkligt sätt försöker charma oss... iförda termobrallor och en av dem hade till och med anstängt sig med att ta på sej en overoall!!!! än en gång *what the fuck!* De går ut på isen en sväng..typ 5 min, kommer tilbaka hälsar, härmar oss (alla mellanstadiet) och sätter sej i bilen... stannar, tutar och väntar på respons?!! (som ej kom, ingen av oss är overallfetischister!). De åkte vidare och slutsattsen av detta är en uppmaning till resten av Danderyd egentligen och hela världen: WHATCH OUT!!!!
 Nu sitter vi lite halvfrusna hemma i soffan under ett "termotäcke" och ser på amerikanska skojserier på kanal 6. Har också precis bokat tågbiljett hem till Norrköping, de känns som ett bra beslut. Det ska bli nice att bli lite ompysslad och inte så själv!

   

"I wanna be the one to walk in the sun." Cyndi Lauper, Girls just want to have fun.

...I really do love you

Hej mina trogna FANZzz.
Tro inte att jag glömt er, jag har nämligen sätt att ni var rätt många nu som gillar det jag gör. Iallafall ibland... Men jag kan tyvärr inte lova att skriva varje dag, jag är inte den typen av bloggprinsessa... Men ni ska veta att jag inte kan bli gladare över att ni har blivit så många *hoppar och struttar runt som en stolt hönsmamma*. Lämna gärna en kommentar, om nått bra/dåligt eller om ni undrar något så kan jag respondera!!! (Hahaa nu är jag en "sånn" bloggprinsessa med frågelåda). Min dag har förgyllts av läkarbesök, jobb på restaurangen, fika med Sandra. Det va sjukt länge sedan vi sågs o de va inte sista gången vill jag lova! Nu ska jag betala av div räkningar...det är inte en tripp till funnybunnyland! Lite senare ska jag titta på min favvo serie Gray's Anatomy (21:00, kanal 5) och dricka cola.

Till sist bjuder jag på musik än en gång med en av mina favvosar: Cat Power och hennes Empty Shell.  Bone Appetit!

http://www.jango.com/music/Cat+Power?l=0


I have to take some time-to relocate that house of mine


Miranda & Tove, Hugo -2007

Då var det melodifestivaldag eller som vi säger som inte är så intresserade: Lördag... Jag sitter hemma i soffan igen efter en tripp till Tove i Uppsala. Det var nämligen fördelsedagskalas med sleepover på tapeten. Kul kul, och inte visste jag att de bara tar en halvtimme från t-centralen till uppsalastation?! Perfekt helt enkelt. Lärdommen från kvällens bravader lyder: om du har fått hål på strumpbyxan (och den inte går att vända på) då är de bara att knyta en knut längs ned där den gått sönder och stoppa knuten mellan tårna.. då kan du fortsätta kvällen med alla tårna inne i strupbyxan!!! Bra va!?

Nu tillbaka till mitt hem, som nu är helt UTAN VATTEN!!! Det känns inte som ett hem längre. Det är kallt, tort och ensamt... verkligen så sämst, jag blir galen snyft och bhuu!. Jag har precis varit och hämtat dricksvatten inne hos mina husvärdar, men så fort jag måste kissa får jag springa över gården (igen) och in till dem och deras toalett. De har såklart ringt till "rörisarna" men de kommer såklart inte på helgerna om de inte är akut (jag tycker självfallet att det är akut!) . Sedan måste de utreda var felet är och vems fel det är ..och efter det som värsta senario gräva upp halva bakgården och byta rör/ledningar! Frågan jag ställer nu är när jag ska få vatten och s.k god levnadsstandard igen.. och om någon har lust att dela sin dusch och diskho med mej i några dagar?inte! annars är det bara att lämna namn och nummer vet ni;)

Kvällens musikval faller på en låt av Cat Power nämligen The Sleepwalker... 

"I can hear - voices in the water
Coming up like - smoke brings the wind
I have to take some time - to relocate that house of mine
I think I must lost it in the river
They see things so different
To green eyes they give nothing away
Do you think now at last
You can tell me
No you won't - give away
Crush snow on my face
Feels like burning
And birds blackface singing in the tree
If I got myself a gun
Then I could shoot down everyone
Maybe I've just invented some religion
I saw father dancing with his daughter
And the music singing softly on the breeze
I can't see an end - salvation anywhere
Think I'll wait here if he comes he comes down the river
Think I'll wait here if he comes he comes down the river
I've heard all this before
Already I know
A lost soul - I won't say anymore"

Sovgott sen när ni ska mina små nattugglor!