Tack 2014!


2014 kommer alltid vara ett år att minnas. Så otroligt mycket har hänt, vi förlovade oss och 2014 är året då jag blev mamma till världens bästa Ines, bara en sån sak!

2015 kommer bli minst lika bra utan mini bebisar och graviditeter. Jag ska börja plugga, Ines blir 1 år och jag ser så mycket fram emot att se henne utvecklas och bli äldre. Vi har stora planer för vår lägenhet och förhoppningsvis kanske vi snart sitter i ett nytt kök...

Tack för att ni vill läsa min blogg även i år, hörs nästa år❤️

Morgonstund har guld i mund...Godmorgon. Idag startade dagen tidigt, 6:20 var det morgon bestämde solstrålen här hemma medan solen inte bestämt sig för att gå upp än. Jah tönder upp granen, sätter på kaffe, ger barnet frukost och tänker tanken: varför börjar Nyhetsmorgon så sent på helgen?

Totebo


Juldage hos min farmor i Totebo. Förrätt, varmrätt, efterrätt, fika, godisbord, lite julklappsutdelning och en kvällsfika. Sen är en mätt och go vill ja lova! Annandagen är kall och krispig."Busselfie" från bus4you just nu mot Stockholm igen... (får precis reda på i högtalare att det är en seriekrock längre fram i höjd med kungenskurva, så vi får se när vi är framme...).


uppdatering: Jag kom fram till t-centralen (bara) 38 minuter senare än ja skulle anlänt med bussen. Fast jag som har så lite tålamod och myror i brallorna tyckte de kändes som typ 10 timmar.