090129

Idag är det torsdag och de har kommit nästan en decimeter nysnö, det är jätte fint och mysigt men jag hade väll tänkt att våren skulle vara på väg vid det här laget..! Jag antar att jag hade fel?om det, och om så mycket annat här i livet. Det är en av de sakerna jag har jag tänkt på den senaste tiden... De andra är att det liksom är tufft att bli vuxen (och alla gör det på olika sätt). Jag fyller tex 22 år i maj, somliga säger att de inte är så gammalt, men jag tycker att det endå är stort och att det ligger mycket ansvar inbakat i att bli äldre. Och snart ska man hitta ett stabilt jobb, stadigt sällskap och långsiktigt boende.. My god!(PRESS!!!) De som säger att jag fortfarande har långt kvar till det har inte "alla hästar inne" , tycker jag. Se hur fort de gick att bli 22 år liksom..om lika lång tid är jag 44år och mitt "bäst föredatum" gått ut!bara en tanke... 
 Iallafall... idag har jag inte gjort så mycket, legat hemma och vilat mej. Just det, jag har varit på en gruppintervju på hemköp också och nu håller jag på och tvättar samtidigt som jag tittar på lite bilder från en hemsida jag precis hittat www.photobucket.com. Här är en liten smygtitt från pon and zi:

    

Nu låter jag Kent ta över ( "vi kan väll vänta till imorgon" från albumet Verkligen):

"Du har lärt mig allt jag kan
om att hålla ryggen fri
du och jag kan slåss
om en plats i solen...

vi kan slåss om en plats längst fram
om någonting att hålla i
du och jag kan slåss om
den bästa stolen

vem som än har den
vem är det som har den?

vi kan väl vänta tills imorgon
jag kan inte tänka klart
vi kan väl vänta tills imorgon
och se vem som står kvar

du har lärt mig allt jag kan
om att aldrig någonsin lägga sig i
du och jag kan stå
i vårt hörn och blunda

det är ändå redan alldeles för sent
det finns inget kvar att hålla fast vid
så du och jag kan stå
i vårt hörn och undra

vad var det som gick fel
vad var det som gick fel?..."

Tuesday


Så här såg jag ut idag:
Tubtopp h&m, knäpptröja h&m, jeans Weekday/Cheapmonday
 och halsbandet? det har jag gjort själv.

Idag är det tisdag och jag har typ bara sovit någon timme eller två, under natten... Anledningen till detta är dels att jag inte kan sova. Jag är hemsökt av mardrömmar, hemska-fruktansvärda-läskiga drömmar! och man kan inte jobba utan sömn kombinerat med ångest...och den andra delen av mitt sömproblem var att någon var ute och "pangade o smällde" mitt i natten, de skämde slag på mej och lämnade mej ennu mer oavslappnad!!! Så idag har jag hjälpt Karin http://estetiskt.blogg.se/ med att sitta hårmodell på (hennes skola) Mist. Det var kul och inte så värst jobbigt... 
Så här såg jag ut, like it? 
   
Efter det tog jag metron hem till Mörby centrum och min klipptid, tänkte att en ny hårlängd skulle ge mitt självförtroende en boost...men som oftast gick klippningen helt åt skogen. Luggen blev mycket kortare än tänkt, 5cm försvann fortare än fortast och sedan blev de bara för jobbigt att jag ens vill skriva om det. Nu sitter jag uppkrupen i soffan med håret uppsatt (så jag slipper ta i det). Har precis pratat med min fina Sanna i Göteborg om livet mysterium och om att vi måste ses riktigt snart ,samtidigt går det sista av Topmodel på TVn.

Dagens lyssnartips: Beyonce med låten Hello, så himmla gryyyym!
Och JA, sluta vara så häpen och stäng munnen... Jag lyssnar på Beyonce! Puss på er ♥

Grattis Jenny!

 
Anna, Gustaf, Rasmus, Johan, Miranda, Erik och Jenny.               Miranda's Väska

Idag är det Söndag, min kära mor lämnade mej idag med massor av godis och tullpaner. Helgen har vart väldigt rolig och de va kul att få bjuda hem mamma till mitt alldeles egna hus. Det är en märklig känsla när mitt hem också varit min mammas hem hela mitt liv och nu har jag mitt eget hem,kallar man det hemma eller är mammas lägenhet hemma? förstår ni vad jag menar eller ser det mest ut som svammel?!

Imorgon är det iallafall en ganska intressant dag. Dels är det min fina vän Jennys 22a födelsedag ,så GRATTIS!!! Men också samma dag för en händelse som inträffade i Barcelona (2008) som jag sent ska glömma . Anledningen? gryyym födelsedagsfest på Greens (2) som avslutades på cluben Up&Down (3) men också de värsta jag varit med om hittills...

De var tidigare samma dag som jag blev jag rånad i Park de la Ciutadella...
Jag, Emelie och Elin firade Jenny med picknick i vårsolen (1). Allt var jätte mysigt och vi åt och drack o jagade de sista solstrålarna runt om i parken. Det sista var väll ett misstag... När vi väl lagt oss till rätta kommer en man fram och börjar prata med oss på spanska jätte fort så ingen av oss förstog honom, han pekatde och vifftade och tillslut peta han på stackars Elin (som då satt med ryggen mot honom och hade "koll" på våra väskor). Attans! snäll och svensk som hon är vänder hon sig mot honom och samtidigt smög en man tydligen i buskarna bakom och ryckte tag i min väska, utan att någon såg. Han hoppa på en cykel och drog från platsen. Jag hade allt i min väska! Pass, pengar, bealkort, telefon, dagbok, nycklar, glasögon etc. Jag fick panik och sprang efter honom, snabbare en någon sprungit tidigare och jag kom nästan ikapp ...när jag snubblade på mina egna ben och föll huvudstupa mot gruset... och sedan blev de svart.
Jag vaknade av att en hund nosade på mej och de värkte i kroppen (jag hade lyckats skrapa upp båda knäna djupt i gruset, båda armbågarna och händerna o slagit i huvet när jag föll handlöst). Efter det satt jag först på våran fillt o försökte tvätta av blodet och titta på min nya publik som flockats runt mej och tjejerna. Sedan kom en dam (sänd från himmlen!) och tog med mej till en av parkens väktarstation och de tog hand om mina sår och hjälpte till att spärra mina bankkort. Efter det var de ringde vi faktist till min mobiltelefon och tjuvarna svarade, elakingar! Jag erbjöd dem hittelön men de sa bara att: "vi har din väska och du kommer aldrig se den igen"på knacklig engelska. De roliga tog slut o vi mötte upp Erik och Johan. Johan följde med till polisstationen så jag fick göra min anmälan, vilket inte leder till så mycket i Barcelona men de är bra att ha papper på allt till försäkringsbolaget i Sverige. Jag tänkte iaf inte låta ett rån förstöra Jennys kväll så jag tog på mej mina finaste kläder och najsaste lösögonfransar, Johan bjöd mej på stackars-dej-middag och sedan blev de (2) party hela natten!!!

(1)     
(2)   (3)