Jan, 31. 2011


Där ser man, jag är riktigt dålig på att blogga. Ursäkta kära bloggloverz!!. Det har hänt rätt mycket på det personliga planet så jag har liksom kommit av mej i skrivandet. Men här kommer en liten uppdatering..
- Jag har börjat Beteendevetenskaplig grundkurs 60hp, jag går i skolan (Linköpings Universitet) nästan alla dagar i veckan. Sitter på en pendel mellan Norrköping-Linköping nästan två timmar om dagen. Har fått ett fin liten studiegrupp jag försöker lära känna, är på topp varje dag (eller försöker iaf) så alla ska älska lilla mej^^
Malin har åkt till Malaga, det är lite ensamt men jag tror jag ska överleva. Jag har myst med min lillasyster Julia och lagat mat åt henne och så har vi shoppat lite, Julias pojkvän har flyttat till Umeå för att plugga till doktor, jag har träffat Krille och fått massa ny film till datorn -helt klart värt! I lördags träffade jag Lina och Lina över lite drinkar och dans och så spenderade ja söndagen i soffan med ostbågar som bästa vän.. typ så har jag haft det. Nu ska jag fortsätta plugga, har lite litteratur att läsa in mig på till imorgon, då ska jag vara på LiU kl10 och ha gruppträff. - Tjofadderittan-lamboo!

Just det!!!!
Om någon har ett par sånna här pjuck och inte vill ha dem mer så ge dem till mig, snälla... Eller om någon gud där uppe i himlen tycker jag är så duktig och bra och snäll så att den bara vill ge mej dem i storlek 38. Jag bara älskar dem! Tack-

Jan 26, 2011


vad jag saknar ibland...


Järngänget - Lina, Sanna, Miranda, Lina (Norrköping).
- Vi borde ses snart hela glada gänget!


Barcelona och gänget (2007-08):
Rasmus, Gustaf, Johan, Chloé, Mimmi, Isaak, Frej,
Erik , Jenny ,Hedvig, Alexandra och Moa
.


Fina Elin från Barcelona tiden.
(vi är sämst på att höras - vi måste göra det snart igen!)


Tjejgänget i soliga Sitges (Barcelona 2007-08):
Från vänster: Carolina, Emma, Elin, Alexandra, Chloé,
Emelie, Jenny, Katarina, Miranda, Hedvig (som saknas på bilden) och ?
...

Jan, 22. 2011


Min fina älskade Malin flyttar till Malaga på tisdag (den 25/1 -2011) och är borta ett halv år minst.. Därför tyckte jag att vi skulle ha en överraskningsfest till hennes ära. Det roliga är att hon verkligen inte anade något och blev så himla glad!! ... och att jag hann med allt eftersom jag hade tenta på morgonen. Här kommer lite bilder från festen (tyvärr är kvalitén lite dålig för jag fotar med iphonen som inte har blixt):


- alla göm er i köket, Malin kommer!!!


(eller i sängen som Philip och Fillan...)
- ÖVERRASKNING!!!!!!! (skriker 15 pers)


(Malin blir himla överraskad och rörd och måste sätta sig ner...)
Det högra smycket fick Malin av mej i "åka-iväg-present"
... Baby, jag kommer sakna dej!


Han som har tillverkat dessa heter Viktor Pettersson på: http://knicket.blogg.se
Han gjorde dem supersnabbt, innom veckan fick jag hem de i brevlådan. Gå in på hans blogg och kolla, de finns flera super fina smycken till riktigt bra pris! Tack Viktor.