kaos i huvudet...


Ok, måste erkänna en sak. jag tappade det lite i förmiddags. Fan, jag som varit så stark och mått bra i en vecka, och innan dess... i typ hundra år? Började må dåligt av outgrundliga anledningar och har därför "sovit" till 13.00. Är liksom ständigt spänd som en gitarrsträng. Är så jävla less på dessa ångestkänslor nu. JAG ÄR LYCKLIG I TEORIN VARFÖR KAN JAG INTE BARA SLAPPNA AV I PRAKTIKEN?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nåväl. Kommer försöka leva på som vanligt och möta känslorna men ändå inte låta de styra mitt liv. Men! Jag överlever, såklart. Orkar inte haka upp mig och älta dessa ångestkänslor nu. Vill bara vara positiv och tänka att det går över...Kan ju påminna mig själv om lite saker som jag är otroligt tacksam över:

  • Kristoffer
  • Mina fina vänner
  • vår fina lägenhet i Årsta (den börjar bli fin nu iaf)
  • Min otroligt fina underbara mamma för att hon bryr sig och stöttar mig jämt.
  • Syrran. bästa!
  • Mig själv. Jag är snäll, rolig(!), smart och tänkande. Vet att jag är en god människa. Och ibland rätt söt

2012.02.28


Idag har jag sysselsatt mig med att packat upp de flesta av mina flyttlådor och druckit massa kaffe. Fick också reda på att jag ska på intervju på en förskola här i Årsta på torsdag. Tycker de ska bli himla roligt!! nu är det bara att hålla lill tummarna att jag är den de letar efter...

KAOS!

Hyresvärden är inte nöjd med min städning av gamla lägenheten!! Han har lämnat Lghtn öppen(!) så JAG kan städa idag??!!!!(jag är i Stockholm jue) Försöker få syrran att hjälpa... Få se om de lyckas *hoppas*
Annars är min fråga: finns de någon där ute som kan hjälpa mig att städa? tvätta fönster,dammsuga bakom kylen och frosta av frysen?

 

Jag gillar inte att kasta skit på folk men min hyresvärd är verkligen skit jobbig.dum i huvet rent av. Jag hade liksom ringt honom o sagt att ugn och kyl/frys måste bytas ut för de är trasiga.han säger att jag inte sagt till... Hjälp! Stress!panik!