Vika vika vika

Idag har jag mellan 11:30-17:30 vikt orogami* tranor ihop med Elisabeth och Christin i Akalla. Varför? undrar du, jo det ska jag berätta. Jag hjälper nämligen min fina vän Elisabeth inför hennes bröllop om typ två veckor. Det ska nämligen bra dekorationer i middags tältet. Fint fint. Men klurigt innan vi kom på rätta knycken att vika. Sedan flög tiden förbi och huxflux hade vi vikt över 100 stycken på typ fem timmar... Om jag är trött i vik fingrarna? Jajemän! Ett under att jag orkar skiva detta ens... Men allt för er kära underbara fina *valfritt mer smicker* läsare!!! ❤


*Origami (från det japanska ordet oru – vika – och kami – papper) är konsten att vika papper till tredimensionella objekt.


Sommarlov.

Årets första bad, fast det blev i pool, hägerstensbadet. Helt gratis, massor av sommarlovslediga barn, men himla svalkande och skönare än att sitta på balkongen!

Midsommar i Tullinge

Midsommar i solsken och blåst och moln. Men inget regn!!! Kors i taket. Vi firade i Kristoffers kompis barndomshem (Tullinge) med vänner och bekanta, god grillmat, några omgångar "frisbee rugby", brännboll, sång, historier från förr, kransbindning, flädersnaps och jordgubbstårta (med tre kakbottnar o två matängbottnar) o såklart massor av jordgubbar!!!