Aquaria vattenmuséeum

Idag gjorde vi en utflykt till Aquaria på Djurgården vår lilla familj och min kompis Ida. Vi hittade blad annat Nemo och spatseras runt i regnskogen.


Ines hittar Nemo.

och en haj!


Kompisen Ida kryper in och kollar på rockor och hajar i en tunnel,
...fast cafédelen var nog roligast ändå tyckte Ines, där man kunde krypa runt och stå i fönstret och titta ut på alla båtar.


❤️Pysselsuget slog till.Blev så himla sugen på att pärla igen. Det var ju ett bra tag sedan, ja menar det är himla svårt att hotta tid/lust/ork att pyssla med familj,plugg och bebis. Men idag fick jag lite tid och pysslade lite, de bidde ett påskägg och en påskhare...Och sedan spårade det visst.Atjooooo

Jag klädde mitt lilla (påsk)ris igår med egentillverkade (flörtkule)ägg och små fåglar och ihop knåpade fjädrar. Varför allt detta nya pynt kan man undra, jag har nämligen förlagt påsksakerna förra året når jag var höggravid och snurrig. Men men, det blev himla vackert detta med.


Men tror ni då inte att min lillnäsa reagerar? Jojomän, atjo prosit sa näsan när sälgen slog ut i sin vas på hallbordet. Så idag åkte de ut, tyvärr. Imorgon blir det till att ge sig ut och leta lite döda kvistar som inte slår ut och gör min näsa kliig men kan bära upp allt pynt.


(nya påskriset)