Ines vs. Katrinplommon puré


Idag provar vi katrinplommon-päron puré för första gången. Jag säger vi för jag testade också, man måste föregå med gott exempel som förälder ju! Kan väll inte säga att Ines älskade det men hon total äcklades inte av de heller... Jag tycker det var heeeelt okej, luktade unket men smakade typ fruktmos. Fortsättning följer iaf...🍴vs.🍼

Happy birthday!

Paketöppning i köket. Mamma, Pappa, 
systers pojkvän Erik och Julia (syrran). 


På tisdag fyller min pappa 60år. Jag och familjen pasade på att fira honom idag istället med hembakad prinsesstårta och paket för han och min syster åker till Tanzania idag (om några timmar) för 12 dagars äventyr. Spännande för dom!! Vilken resa. Om jag är avundsjukt? ja de är klart. Men Ines kommer i första hand (hon behöver mig så pass mycket fortfarande att jag liksom inte bara kan sticka iväg hipp som happ). Men det var mysigt att födelsedag fika iaf, pappa var inte beredd på att få ett kalas när han kom upp till oss för att så att säga "mellan landa" på väg till Arlanda. 
 Erik, Ines och Julia.

❤️

Popaganda 2014

Lilly Allen.

Popaganda 2014. För mig och kärleken är de tredje gången gillt vi besöker stadsfestivalen Popaganda. Den håller måttet fortfarande måste jag säga. Min fina mamma barnvaktande Ines på fredagkvällen medan vi åkte till skanstull/Eriksdalsbadet/popaganda  och kollade på spelningar: (såg slutet på) Nonono och sedan fortsatte konserterna med Kelis, Twin shadow, London Grammar, The pains of being pure at heart och Lilly Allen. Toppen kväll alltså verkligen, trotts två skyfall så var de verkligen en toppenkväll i goa vänner sällskap, festival mat och lite rosécider på de! De går att kombinera stadsfestival och föräldraskap om man vill och får lite hjälp.