Ines Vilhelmina 16 månader.


Tiden går så himla fort!! Hittade den här gamla bilden på Ines, en glad och tandlös liten bebis med en mindre kalufs. Idag är Ines 16 månader med en himla massa gaddar och en tripp till frisören får vi snart boka in för hon ser typ inget av den långa luggen som hänger i ögonen. Skulle detta inte vara nog så börjar den stora lilla damen förskolan om en vecka. Jisses, kom hon inte precis till världen? 💖
Hej hej vardag


Sammanfattar mitt och Kristiffers liv de senaste 16 månaderna i en och samma serieruta. Illustrerad av fin fina: hejhejvardag .

Fyra generationer KarlströmMormor mor May 94 år, Mormor Mia 59 år, Mamma 28 år och Ines 16 månader.

En härlig dag i Katrineholm blev det igår med både våffellunch och kassler till middag. Tågresan gick bra både dit och hem, så himla modigt av mig att åka själv btw, förutom att den sista kvarten åt båda hållen då Ines tyckte de blev lite långtråkigt och for runt som en instängd fluga om sommaren. Annars var de smidigt att åka tåg med barn, dock borde tågvagnarna som är "anpassade" för barnvagnar ha större öppningar och korridorer, hade vi liksom haft en liten millimeter större vagn hade vi aldrig kommit på!

Våfflor var himla gott.


I väntan på tåget kan man balansera runt en foten sådär en miljon gånger.