the big revealing...

 
Efter många om och men bestämde vi oss ändå för att "outa" detta vackra på worldwideweb. Så idag är jag väldigt stolt och glad att få berätta denna fantastiska nyhet för er bloggläsare: Jag ska bli mamma! I april blir jag och min sambo föräldrar till en redan nu mycket livlig liten människa. Det känns fortfarande lite overkligt men himla spännade. Vi är väldigt lyckliga och förväntansfulla, liksom lite "all over the place" som en prins så bra uttryckte det back in the days!
 

V.28 (27+0 - 27+6)
Mamma:  det är en kraftig tillväxtperiod mellan vecka 28-32. livmoder fortsätter växa och du kan känna tryck upp mot bröstkorgen. Merparten av graviditeten är redan avklarad! Men du börjar förmodligen känna dig tung. Att du lättare blir andfådd beror inte bara på de extra kilona, utan också på att det finns ett ökat syrebehov på flera håll i kroppen - hos barnet, i livmodern, njurarna och vissa muskler. barnt är livligt i magen och kan ibland hindra dej från din nattsömn.
Barnet: totala längd är nu va 35 cm och väger ca 1,1kg i början av veckan och ca 1,23 kg vid veckan slut. barnet har vid det här laget vant sig vid din röst. Håret på huvudet börjar bli längre, en del barn föds med rejäl kalufs. Barnet har börjat drömma. Ibland rycker det till ordentligt i så kallade ”startles”, som antas vara ett sätt att testa nervsystemets mognad och funktion.

Kommentera här: