Helg med mor på besök

Då blev det efterlängtad helg och min mamma kom igår. Fredagsmys och middag igår och idag fick mannen och jag sovmorgon och Ines fick leka med sin favorit person hela morgonen

Ines visar mormor ett nytt spel på ipaden

Sedan gick min man och Ines ut för att sparka boll i solen och för mig och mamma väntade en lite utflykt in till söder med fika på "älskade traditioner"- ett café som andas 50tal som jag velat testa i evigheter men aldrig fått tillfälle. Så idag passade vi på och det var värt det- så mysigt och gott (trots att vår våffelbeställning slarvats bort och vi fick vänta 1 timme på två våfflor med hallonsylt). Sedan hittade jag ett underbart halsband som jag köpte!! Känner mig så fin nu med de om halsen - sen åkte vi hem och bytte av mannen som skulle iväg och rösta med sin familj i amerikanska valet (han har ju amerikans medborgarskap) - hejja Hillary!

Våfflor värda att vänta på

Mamma lagar mat i detta nu, dottern o ja kollar "roboten rob" på SVT play och myser med lördagsgodis, så mysigt att ha vardagsrum och kök i samma rum! Och snart kommer Ines moster och kille för att käka middag med oss- myyyyys! Älskar familjehelger- även om mannen inte närvarar idag.

Trött mamma med fint halsband. På berlockerna står mina älsklingars första bokstav

Kommentera här: